Loading...
Loading...
  • Watch traileryoutube.com
Loading...
Gemini Man online subtitrat

Gemini Man online subtitrat

Who will save you from yourself?Oct. 02, 2019ChinaPG-13
Your rating: 0
0 0 votes
what going on?

Synopsis

Gemini Man online subtitrat. Gemini: Conspirația este un thriller de acțiune inovator cu Will Smith în rolul lui Henry Brogan, un asasin de elită care devine brusc la rândul lui ținta unui agent operativ tânăr și cu abilități speciale, care îi permit să fie mereu cu un pas înaintea lui Henry. Filmul e realizat cu o tehnologie nouă – HFR (High Frame Rate), și e regizat de Ang Lee și produs de Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg și Don Granger. Alături de Will Smith îi vom vedea pe Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen și Benedict Wong. Gemini Man online subtitrat

O crimă odioasă testează relația complexă dintre o asistentă personală tenace și șefa sa, un star impulsiv de la Hollywood. Ca bodyguard, soră surogat și asistentă personală, Jill își face treaba fără să se plângă. Când un fan înfocat, cu o asemănare stranie cu Heather, se apropie de ele la restaurant, este treaba lui Jill să o protejeze pe șefa sa. Totuși, protectivă așa cum este, Jill nu poate fi neapărat acolo ca să rezolve toate necazurile lui Heather. Și, în plus, cum ar fi putut anticipa cel mai rău scenariu posibil care o așteaptă când se întoarce dimineață de la o misiune deosebit de nocivă? Acolo, într-o baltă de sânge pe coridor, zace corpul starletei, împușcat de cinci ori cu o armă care, în mod suspicios, îi aparține lui Jill.

După violentul eveniment, Jill devine atât suspectă, cât și anchetator. În timp ce aceasta călătorește în Los Angeles pentru a dezvălui misterul, ea trebuie să rămână cu un pas înaintea unui polițist hotărât și să se confrunte cu propria înțelegere a prieteniei, adevărului și celebrității. Cativa barbati (in varsta de 25 de ani) se afla intr-o calatorie cu prietenele lor mai tinere de la Universitatea Willard Academy. Intră într-o zonă fără comunicare – Nu există un telefon, Nu există internet, nici un fel de apel pentru ajutor; Și curând vânat de un ucigaș monstruos. Gemini Man online subtitrat

An over-the-hill hitman faces off against a younger clone of himself. Henry Brogen, an aging assassin tries to get out of the business but finds himself in the ultimate battle: fighting his own clone who is 25 years younger than him and at the peak of his abilities.

Filmul Gemini Man (2019), se lanseaza in 15 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de actiune. Vizioneaza film-ul Gemini Man online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Gemini Man online subtitrat
Gemini Man online subtitrat
Gemini Man online subtitrat
Gemini Man online subtitrat
Original title Gemini Man

Similar titles

The Kid online subtitrat
Polar online subtitrat
Hellboy 2019 online subtitrat
Triple Frontier online subtitrat
Climax online subtitrat
Artemis Fowl online subtitrat
The Upside online subtitrat
The Tree of Blood online subtitrat
Romulus & Remus: The First King online subtitrat
Under the Silver Lake online subtitrat in romana
Mowgli: Legend of the Jungle online subtitrat
Furie online subtitrat

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website