Loading...
Loading...
Loading...
La Gomera online subtitrat

La Gomera online subtitrat

Dec. 05, 2019Romania97 Min.PG
Your rating: 0
0 0 votes
what going on?

Synopsis

La Gomera online subtitrat. Cristi, un polițist român corupt implicat într-o afacere de 30 de milioane de euro cu mafia, ajunge în insula La Gomera, în Spania, pentru a învăța „El Silbo”, un limbaj fluierat folosit de localnici. Limbajul codat îl va ajuta să-l elibereze pe Zsolt, un traficant aflat în arest la București, și singurul din bandă care știe unde sunt ascunși banii. „În urmă cu câțiva ani am urmărit un documentar despre „El Silbo”. Acest limbaj fascinant, aflat pe cale de dispariție, redescoperit și folosit din nou pe insula La Gomera, m-a inspirat și motivat să scriu această poveste”, declară regizorul. Un polițist care intenționa să elibereze un om de afaceri strâmb de o închisoare pe Gomera, o insulă din Canare. Cu toate acestea, el trebuie să învețe mai întâi dialectul local dificil, o limbă care include șuierarea și scuipa. La Gomera online subtitrat

A policeman intent on freeing a crooked businessman from a prison on Gomera, an island in the Canaries. However, he must first learn the difficult local dialect, a language which includes hissing and spitting.

Filmul La Gomera (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de comedie. Vizioneaza film-ul La Gomera online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

La Gomera online subtitrat
La Gomera online subtitrat
Original title La Gomera
IMDb Rating 6.5 140 votes

Similar titles

Agatha and the Truth of Murder online subtitrat
Stuber online subtitrat
The Ruthless online subtitrat in romana
Smallfoot online subtitrat in romana
The Big Trip online subtitrat
Cities of Last Things online subtitrat
Duck Duck Goose online subtitrat
The Line online subtitrat in romana
A Simple Favor online subtitrat in limba romana
Raoul Taburin online subtitrat
Widows online subtitrat in romana
The Man Who Killed Don Quixote online subtitrat

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website