Loading...
Loading...
  • Watch traileryoutube.com
  • Server 1waaw.tv
Loading...
Ma online subtitrat

Ma online subtitrat

Will take care of youMay. 29, 2019USA119 Min.R
Your rating: 0
7 1 vote
what going on?

Synopsis

Ma online subtitrat. Singuratica Ma, o dulceață de femeie, se împrietenește cu un câțiva adolescenți pe care decide să îi lase să petreacă la ea acasă, cu băutură și tot tacâmul. Când credeau că a dat norocul peste ei, o serie de evenimente bizare îi fac pe tineri să se întrebe care sunt adevăratele intenții ale femeii. Ma online subtitrat

Sue Ann este o singură persoană care își păstrează propria persoană în orașul ei liniștit din Ohio. Într-o zi, ea este întrebată de Maggie, o nouă adolescentă în oraș, pentru a cumpăra niște băutură pentru ea și prietenii ei, iar Sue Ann vede șansa de a-și face niște prieteni care nu sunt chiar mai tineri, dacă nu mai tineri. Ea oferă copiilor șansa de a evita să bea și să conducă, făcând parte din subsolul casei. Dar există câteva reguli ale casei: Unul dintre copii trebuie să rămână treaz. Nu blestemați. Nu mergeți niciodată sus. Și o numesc “Ma”. Dar, așa cum ospitalitatea lui Ma începe să se încurce în obsesie, ceea ce începe ca un vis de adolescent se transformă într-un cosmar terorizant, iar locul lui Ma merge din cel mai bun loc din oraș în cel mai rău loc de pe pământ. Ma online subtitrat

Sue Ann is a loner who keeps to herself in her quiet Ohio town. One day, she is asked by Maggie, a new teenager in town, to buy some booze for her and her friends, and Sue Ann sees the chance to make some unsuspecting, if younger, friends of her own. She offers the kids the chance to avoid drinking and driving by hanging out in the basement of her home. But there are some house rules: One of the kids has to stay sober. Don’t curse. Never go upstairs. And call her “Ma.” But as Ma’s hospitality starts to curdle into obsession, what began as a teenage dream turns into a terrorizing nightmare, and Ma’s place goes from the best place in town to the worst place on earth.

Filmul Ma (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor horror. Vizioneaza film-ul Ma online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Ma online subtitrat
Original title Ma

Similar titles

Anna online subtitrat
The Golem online subtitrat
Welcome Home online subtitrat
Replicas online subtitrat in romana
The Mule online subtitrat
The Poison Rose online subtitrat
Svaha: The Sixth Finger online subtitrat
Scary Stories to Tell in the Dark online subtitrat
Monsters and Men online subtitrat
Miss Bala online subtitrat
The Bouncer online subtitrat in romana
Gun City online subtitrat

(1) comment

  • DanielOctober 29, 2019Reply

    Aveti probleme cu scriptul sau ceva de genul. NU am nici un adblock activ si imi intrerupe filmul spunand ca a detectat unul.

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website