Loading...
Loading...
Loading...
Princess in Wonderland online subtitrat

Princess in Wonderland online subtitrat

Aug. 23, 2018Russia75 Min.PG
Your rating: 0
0 0 votes
what going on?

Synopsis

Princess in Wonderland online subtitrat. Printesa Barbara descoperă o carte magică care o duce în Țara Minunilor, un loc fermecat plin de dragoni și creaturi fantastice. Alice are 19 ani și se află la o petrecere unde află că urmează să fie cerută în căsătorie de un bărbat bogat. Fata fuge și, prin vizuina Iepurelui Alb, cade în Țara Minunilor, un loc pe care știe că l-a vizitat cu ani în urmă, doar că nu-și mai aduce deloc aminte de el. Iepurele Alb spune că s-a întors după Alice pentru că ea este singura în stare să-l ucidă pe Jabberwock, monstrul care apără regatul Reginei de Inimă-roșie. Princess in Wonderland online subtitrat

Alice se trezește din nou în Țara Minunilor, însă de data aceasta trebuie să călătorească printr-o lume complet nouă şi misterioasă pentru a intra în posesia unui sceptru fermecat cu ajutorul căruia să îl oprească pe maleficul Lord al Timpului înainte ca acesta să întoarcă ceasul înainte şi să transforme minunata Ţară a Minunilor într-un tărâm pustiu şi lipsit de orice formă de viaţă. Şi de parcă n-ar fi de ajuns, Alice mai trebuie să călătorească şi în timp pentru a-l salva pe prietenul ei, Pălărierul cel Nebun, şi să demaşte un plan malefic pentru a o urca pe Regina de Inimă înapoi pe tronul care i se cuvine de drept.

On her 7th birthday, Princess Barbara discovers a magical book that transports her to Wonderland – an enchanted place filled with dragons and fantastic creatures.

Filmul Princess in Wonderland (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de animatie. Vizioneaza film-ul Princess in Wonderland online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Princess in Wonderland online subtitrat
Original title Принцесса и дракон
IMDb Rating 5.0 94 votes

Director

Cast

Similar titles

Rocketman online subtitrat
Solo: A Star Wars Story online subtitrat in romana
Rim of the World online subtitrat
The Secret Life of Pets 2 online subtitrat
Aquaman online subtitrat
Isn’t It Romantic online subtitrat
Dora and the Lost City of Gold online subtitrat
Hellboy 2019 online subtitrat
Ralph Breaks the Internet online subtitrat
Storm Boy online subtitrat
Johnny English Strikes Again online subtitrat
Between Worlds online subtitrat

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website