Loading...
Loading...
  • Watch traileryoutube.com
  • Server 1waaw.tv
Loading...
Yesterday online subtitrat

Yesterday online subtitrat

Jun. 21, 2019UK112 Min.PG-13
Your rating: 0
0 0 votes
what going on?

Synopsis

Yesterday online subtitrat. Jack Malik (Himesh Patel) este un cantautor dintr-un orășel estival englezesc, a cărui faimă modestă se evaporă rapid, în ciuda sprijinului devotatei sale prietene din copilărie, Ellie (Lily James). Dar, în urma unui accident bizar de autobuz din timpul unei pene globale de electricitate, Jack se trezește că The Beatles nu au existat niciodată, și atunci îi vine o idee care îi va complica foarte rău viața. Yesterday online subtitrat

Jack începe să cânte piesele celei mai mari trupe din istorie într-o lume care nu a auzit niciodată de ea, și, cu un pic de ajutor de la agenta sa americană, Debra (Kate McKinnon, laureată Emmy), faima lui explodează. Dar, pe măsură ce el devine un megastar adulat de tot mai mulți oameni, riscă să o piardă pe Ellie, singura care a crezut dintotdeauna în el. Pentru că ușa dintre viața lui veche și cea nouă începe să se închidă, Jack se vede nevoit să se întoarcă acolo unde a simțit înainte că era locului lui, și să facă dovada că în viață nu ai nevoie de altceva în afară de iubire.

A struggling musician realizes he’s the only person on Earth who can remember The Beatles after waking up in an alternate timeline where they never existed.

Filmul Yesterday (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de comedie. Vizioneaza film-ul Yesterday online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Yesterday online subtitrat
Original title Yesterday
IMDb Rating 6.5 141 votes

Similar titles

Between Worlds online subtitrat
Good Boys online subtitrat
The Head Hunter online subtitrat in romana
The Upside online subtitrat
The Isle online subtitrat
Night School online subtitrat
Instant Family online subtitrat
A Simple Favor online subtitrat in limba romana
Solo: A Star Wars Story online subtitrat in romana
Non-Fiction online subtitrat
I Feel Pretty online subtitrat
Mortal Engines online subtitrat

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website